Visszajelzés

Szia!

 

Itt találod az aktuális heti edzéseket. Ezeket vasánap estig a nap bármely szakában el tudod indítani. 

SZEPTEMBER 25. - OKTÓBER 2.

  • Edo 30 perces Total body órája saját bevallása szerint “szoftos” ezért bárki nyugodtan álljon be… Ez mit jelenthet Edo szájából?!

  • Zsuzsi 50 perces Maminbaba tréningje (hoppá, új hordozós latin fitnesz edzővel bővültünk!) mehet minden táncoslábú anyukának, vagy azoknak, akiknek az altatás gondot szokott jelenteni - ez a tuti recept a nagy szunyához!

  • 40 perces Formatorna light órám (6 perc tesztelés és logózás után) kifejezetten erősítő óra, cipő sem kell feltétlenül…

  • A 60 perces Formatorna Extra viszont nagyon hajtós, zsírégetős, határfeszegetős. Mindenkinek szívből ajánlom, aki a hétvégén túl sokat evett…

  • Zsófi 50 perces haladó Pilates órájához kell egy törülköző (mint eszköz) “Húúú nagyon bejött ma ez a törölközős gyakorlás, nagyon jó ötlet volt, köszönöm! És igen, én is mindig magasabbnak érzem magam az óra után. :)

  • Berci 50 perces Power jógája hozza a megszokott formát: szűkszavú, lényegretörő, kemény.

  • Eszti 50 perces Piloxingjában van boxos, álló Pilateses és táncos rész is, őrület, hogy ez a sokminden mennyire harmonikusan megfér együtt! “Bevallom sose hallottam ezelőtt a piloxingról, de nagyon klassz óratípus. Remélem lesz még a jövőben. Azt hittem van már némi állóképességem, de szerintem holnap nem fogok tudni járni :D

  • Kriszta 60 perces Latin fitnesz órája a tavaszi évadzáró edzés ismétlése, izzadós, bulizós, pulzusemelős partizásra invitál mindenkit. “Nagyon jó volt az óra hangulata és még az ügyetlenkedésemet is élveztem :) köszönöm

  • Flóra 40 perces Szülés utáni regeneráló tornáját kifejezetten nemrég szült anyukák figyelmébe ajánlom, ez az óratípus mindaddig a videótár kínálatunk része lesz, amíg novemberben el nem indul a 8 hetes átfogó Szülés utáni Regeneráló Programunk. Szülés után amint zöld lámpát kaptál az orvostól, ezzel az óratípussal kezdheted is a fokozatos mozgást. “Nagyon jól esett a torna. Pár napja találtam az oldalra, előtte (szülés után) nem nagyon mozogtam, a legkisebb gyerkőcöm (3 van) 23 hónapos. Nyitott hasizmom van, és kissé megsüllyedt méhem... Ezeket szeretném rendbe tenni. Illetve fizikálisan mentálisan felpörgetni magam. Nagyon köszönöm a mai tornát!

  • Kriszta 35 perces HASFALREGENERÁLÓ ÉS GÁTIZOM TORNÁJA egy újdonság, ez is kifejezetten a frissen szült anyukák kedvéért került be a repertoárba de mindenkinek szívből ajánlom, aki az utolsó szülés óta még nem regenerálódott a két kritikus területen (szétnyílt hasizom és gátizom)

 

Ezek az edzések aktív tagsággal érhetőek el (4000 Ft ami 30 napra korlátlan hozzáférést biztosít. Előfizetés megvásárlásáért kattints ide).

 

Jó munkát!

Üdv,

Nóri

 SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁLÓ ÓRÁK

Gát-és hasizomregeneráló jóga  Még 6 napig elérhető
Fekete Krisztina Szülés utáni regeneráló órák
Maminbaba  Még 6 napig elérhető
Sassné Papp Zsuzsanna Szülés utáni regeneráló órák
Szülés utáni regeneráló torna  Még 6 napig elérhető
Domokos Flóra Szülés utáni regeneráló órák

EGYÉB EHETI EDZÉSEK

Total Body  Még 6 napig elérhető
Adamcsek Edo 30 perc
Latin fitnesz  Még 6 napig elérhető
Mogyorósi Kriszta 60 perc
Formatorna EXTRA  Még 6 napig elérhető
Kádár-Papp Nóri 60 perc
Pilates  Még 6 napig elérhető
Pölös Zsófi 60 perc
Power jóga  Még 6 napig elérhető
Sugár Bertalan 55 perc
Piloxing  Még 6 napig elérhető
Mezei Eszter 60 perc
Formatorna LIGHT  Még 6 napig elérhető
Kádár-Papp Nóri 40 perc