Visszajelzés

Szia!

 

Itt találod az aktuális heti edzéseket. Ezeket vasánap estig a nap bármely szakában el tudod indítani. 

NOVEMBER 20.-NOVEMBER 26.

  • 40 perces Formatorna Light órám olyannyira ugrálásmentes lesz, hogy cipő sem kell hozzá. De súlyzó jöhet! “Mindig imádom, mert mindenemet átmozgat...már nagyon rámfért ;-)

  • 60 perces Formatorna Extra célja a téli medveháj ledobálása… 2x5 gyakorlatsor lesz így-úgy-amúgy csokorba rendezve. “Ez brutál-metál volt.

  • Edo vadi új és friss 40 perces Total body köredzését csak fotelből átpörgettem és izomlázam lett tőle.

  • Eszti friss 50 perces Piloxing órája egy intervall edzés, amiben 40 perc boxos, táncos kardió után jön 10 perc erősítés. Eszti egy heves mozdulat közben kikapcsolja a mikrofonját és 10 percig csak kép és zene lesz magyarázat nélkül, de aztán minden megoldódik :)

  • Kriszta 60 perces Hasizom regeneráló jógáján nagyon hatékony és koncentrált munkára számíthattok. “Köszönöm az élményt, már régen tornáztam, most nagyon jól esett!

  • Noémi 60 perces Haladó Pilates órájáról anno ezt írtátok :) “Nagyon jó volt! Nagyon örültem a sok oldalsó hasizmos gyakorlatoknak! A kedvenc a fenékkel szivárványt rajzolós gyakorlat és a sok-sok apró körözős gyakorlat....nehéz volt, de hatásos! :-)

  • Kriszta 60 perces Latin fitnesz óráján egy kicsit visszaveszünk a tempóból. “Ez volt az első Anyukám-órám. :) Kezdésnek a legjobb. :) Szuperek az instrukciók. Végre a szoknyás, ablaktörlős, csikktaposós módszerrel én is úgy tudtam kalimpálni, ahogy eddig csak másokat láttam. :) Nagyon köszönöm, jövök máskor is.

  • Szilvitől egy 40 perces nyújtást kaptok, a szezonzáró futások után mindenkinek kötelező!!! “Nagyon szeretem, hogy teljesen átmozgat, mégsem folyik rólam a víz. Hajlékony már nem leszek, de jó érzés, hogy megpróbálok tenni érte. A zene bejött megint! Köszönöm Szilvi!!

  • Enikő 60 perces Maminbaba óráján régebbi koreográfiák kerülnek elő a repertoárból, de a bombás szám is lesz! “Szia! Elöször voltam itt, de fogalmam sincs miert csak most, mert nagyon tetszett :) Ez pont az en vilagom :) Most meg baba nelkül csinaltam, (ill. 2 szam alatt kezben tartottam, mert mar unta magat) de igy is epp elegge ütös volt nekem :)

  • Ezek az edzések aktív tagsággal érhetőek el (4000 Ft ami 30 napra korlátlan hozzáférést biztosít. Előfizetés megvásárlásáért kattints ide).

 

Jó munkát!

Üdv,

Nóri

 Heti kiemelt kínálat

Piloxing  Még 4 napig elérhető
Mezei Eszter 45 perc
Total Body  Még 4 napig elérhető
Adamcsek Edo 40 perc
Nyújtás  Még 4 napig elérhető
Tatár Szilvi 40 perc
Haladó pilates  Még 4 napig elérhető
Máté Noémi 60 perc

EGYÉB EHETI EDZÉSEK

Formatorna LIGHT  Még 4 napig elérhető
Kádár-Papp Nóri 40 perc
Maminbaba  Még 4 napig elérhető
Molnár Enikő 60 perc
Latin fitnesz  Még 4 napig elérhető
Mogyorósi Kriszta 60 perc
Formatorna EXTRA  Még 4 napig elérhető
Kádár-Papp Nóri 60 perc
Hasizom regeneráló jóga  Még 4 napig elérhető
Fekete Krisztina 60 perc