Visszajelzés
Kiemelt kép

Augusztusi édességkerülő kihívás

Augusztusban hetente egyszer eszem csak édességet!

 

A nyári időszakban talán kevésbé kívánjuk a csokis tortaszeleteket, cserébe rendszeresen elsétálunk kedvenc fagyizónk mellett és a jégkrémgyártók is újabbnál-újabb termékekkel bombáznak minket. Édesszájúaknak így a nyár sem egy könnyű időszak.

 

Törekedj rá, hogy maximum hetente egyszer eszel egy kisebb szelet csokit, egy túrós-gyümölcsös sütit a cukrászdában, egy gombóc fagyit (tejszínhab, cukorszórás, roletti nélkül, akár pohárban és nem tölcsérben) - ezzel még nem teszed tönkre az egészségedet.

 

Ha fogyni szeretnél, vagy a fentiek mellett még édességre vágysz, egyél inkább gyümölcsöket, vegyes gyümölcs salátákat, igyál gyümölcsös turmixokat, smoothiekat, jeges shake-ket - persze mindezeket hozzáadott cukor nélkül. Ha számolod a kalóriákat, szénhidrátokat, akkor sose felejtsd el ezeket is beleszámolni a napi mennyiségbe!

 

Ha mégis inkább egy szelet csoki, egy jégkrém, egy fagyi mellett döntesz, akkor válassz minőségi termékeket, felesleges az “engedélyezett adagot” egy tejbevonós csokiutánzatra pazarolni.

 

http://www.nosalty.hu/recept/afonyas-turos-sutes-nelkuli-desszert-cukormentesen

http://www.nosalty.hu/recept/cukormentes-csokifagyi-egyszeruen

http://www.nosalty.hu/recept/dinnyepizza

http://www.nosalty.hu/recept/brownie-kaloriaszegenyen

 
 

Ha szívesen sportolnál is kicsit (nagyon) a nyári időszakban, akkor böngészd át augusztusi kínálatunkat is.