Visszajelzés

Összes cikk

2017-11-24

8 HETES FORMASZERVIZ PLUSZ PROGRAM (jan. 15-től)

Kiemelt kép

Határok tesztelése, állóképességjavítás és zsírégetés teljes erőbedobással, külön fókusszal az esztétikai izomcsoportokra

‹‹‹ Vissza az összes program áttekintő oldalára ‹‹‹

 

FORMASZERVIZ PLUSZ PROGRAM

 

A 8 hetes Formaszerviz Plusz egy haladó, teljes testet igénybe vevő, generál erősítő-program, amely Magyarországon hiánypótlóként kínál otthonról elérhető, biztonságos edzési formát. Minden információt, gyakorlatot és mozgásformát egy helyen kapsz meg, kompakt módon és támogató közösségben, ahogy az neked kell.

A mozgásprogramot öt szakember – és anyuka - dolgozta ki, saját testsúlyos edzésekkel eszközzel vagy anélkül, zsírégetéssel és állóképességet fejlesztő órákkal. A Formaszerviz Plusz program haladó szintről indul, az órák egyre nehezebbek lesznek, a hajmosások mindennaposak. Te viszont egyre fittebb és sportosabb, és a végén azt veszed majd észre, hogy muszáj mozognod, mert igényed van rá!

 • KÖZÖS RAJT: január 15-én!

 • 8 hét, heti 3*40 perc torna és egy kis extra heti kihívás

 • otthon, tetszőleges időpontban a portálon keresztül indítható online órák

 • minden óra 48 órán át érhető el, utána jön a következő

 • mindenki egy adott napon indul és együtt tornázza végig a 8 hetet a saját nappalijában

 • mindenki egy zárt FB csoportba szerveződve motivál és motiválódik

 • oktatók és anyuka sorstársak támogató online közössége biztosítja a folyamatos motivációt

 • Haladási napló és csoportmunka erősíti a számonkérhetőséget

 • a programhoz 4 hetes mintaértend vásárolható (részletek alul)

A CÉL:

Hosszú távon, fenntartható módon beépíteni a rendszeres, intenzív mozgást a heti rutinodba!

FÓKUSZBAN:

 • A törzsizomzat és általános erősítés

 • A nagy és látványos izomcsoportok megerősítése, hogy szépek legyenek és jól működjenek

 • Erőnlét fokozása

 • Az anyagcsere és a zsírégetés felpörgetése

 • Alakformálás

A PROGRAM NEHÉZSÉGI FOKA:

 

 ERRE SZÁMÍTHATSZ

 • Heti 3 darab 40 perces online edzés, melyek tetszőleges időpontban indíthatók és 48 órán át elérhetőek, így bármikor elvégezheted otthon két pelenkázás között vagy amíg a gyerek alszik. Te döntöd el, hogy mikor és mennyit vállalsz, de van egy keretrendszer az örökös halogatás elkerülése érdekében.

 • Teljes testre ható erősítés, súlyzós órák, saját testsúlyos edzések és izzasztó kardió a maximális állóképességjavítás és zsírégetés érdekében. Az edzések időtartamához add hozzá a hajmosást is, szükség lesz rá!

 • Változatos, izzasztó órák - alaposan átmozgatunk a fejed búbjától a talpadig! Formatorna Extra, Gerinctréning és nyújtás, Total Body, Piloxing, Saját testsúlyos edzések eszközzel és anélkül is, Pilates and more

 • A program haladó szintről indul és fokozatosan nehezedik. A határ a csillagos ég!

 • Nyomon követhető a teljesítményed

 • A haladási napló és a zárt Facebook csoport segítségével minden résztvevő látja a Formaszerviz Plusz többi résztvevőjének aktivitását, eredményeit és élménybeszámolóit. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez igencsak motiváló mindenkinek!

 • Lehetőséged van az exkluzív, zárt Facebook csoportban beszélgetni az edzőtársaiddal és az oktatókkal, és akár kérdezni is!

 • Mindenki egyszerre, ugyanazon a napon indul és együtt teljesítjük a 8 hetet.

 • Ugyanabban a cipőben járunk, mind anyukák vagyunk, együtt dolgozunk! Mindehhez támogató szakembereket és oktatókat, folyamatos kapcsolattartást és motivációt kapsz tőlünk és a közösségtől is!

 • A közös rajt előtti héten, az Előszezon hetében együtt (akkor még csak fejben és lélekben) készülünk fel az előttünk álló 8 hétre: állapotfelmérés, haladási napló, zárt Facebook csoport, és még pár titkos adalékanyag...

OKTATÓK

 1. Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! mozgalom alapítója

 2. Tatár Szilvia, gerinctréning és stretching oktató

 3. Adamcsek Edo, Total body tréner

 4. Mezei Eszter, okleveles Piloxing oktató

 5. Pölös Zsófia, “Pilates and more” edző

MENETREND

0. hét (előszezon) (január 8-14.): Ezen a héten leginkább fejben és lélekben készülünk fel a közös munkára, edzések még nem lesznek. Lesz viszont állapotfelmérés, hasznos tippek és tanácsok, ismerkedés a csapattal.

1-3. hét (január 15. - február 4.): Belecsapunk a lecsóba! A fókuszban a kardió lesz, hogy tocsogjon mindenkin az izzadtság. De nem feledkezünk meg az erősítésről sem: törzsizmok, fenék, comb, derék, kar, mellkas – szevasztok! Formatorna többféle változatban, Piloxing és Pilates, levezetésképpen pedig nyújtás lesz terítéken.

4-6. hét (február 5-25.): Előtérben az intenzív izommunka, erősítés és szálkásítás lesz ezerrel! Jönnek a súlyzós órák, dolgoznak a mély izmok, meg azok is, amiket előtérbe szeretnél helyezni a mindennapok során. Gerinc-mixszel átdolgoztatjuk a gerincet és a hátizmokat, és persze kardiózni is fogunk, hogy pörögjön az anyagcsere!

7-8. hét (február 26. - március 11.): Ha lehet az előző heteket fokozni – lehet -, megtesszük! A mélyizmok mellett a teljes testes erősítésről a Total Body edzések gondoskodnak, kardió órákkal pedig toljuk a zsírégetést is a maximum felé.

 

NEKED AJÁNLJUK, HA

 • Már elvégezted a Formaszerviz vagy a Forma-bontó programok valamelyikét

 • A hasizmaid a szülés után összezárultak, gátizmod erős, köhögésre és tüsszentésre nem tapasztalsz vizeletcseppentést

 • Rendszeresen mozogsz és jó kondiban vagy

 • Szeretnéd biztonságos módon megtalálni a saját határaidat, hetente emelve a tétet és nehezítve az órákat

 • Kihívást keres az otthoni sportban, mert a gyerek mellett nem jut el az edzőterembe

 • Szeretnéd beépíteni a heti rutinba a rendszeres mozgást, de nem tudod, miből és mennyi kell a folyamatos fejlődéshez

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 1. A program díja 16 000 Ft. A programot 4 hetes étrenddel is ki tudod egészíteni, amiről részletesen alább olvashatsz. A részvételi díjat a portálon keresztül kártyával tudod kiegyenlíteni. A tranzakció után azonnal aktiválódik számodra a program és eléred a belső felületét a portálon.

 2. Már elvégezted a Formaszerviz vagy a Forma-bontó programok valamelyikét

 3. Rendszeresen sportolsz és jó kondiban vagy, hasizmaid a szülés után összezárultak, gátizmod erős, köhögésre és tüsszentésre nem tapasztalsz vizeletcseppenést.

 4. A Formaszerviz Plusz program szoptatás alatt is biztonságosan végezhető.

 5. A programon való részvételnek NEM előfeltétele a mozgástípusok ismerete.

 6. A program díja nem visszatéríthető, amennyiben rajtunk kívülálló okból nem tudsz részt venni.

 7. Ez a program a Gyerünk, anyukám! videótár óráitól független. A két előfizetés nem előfeltétele egymásnak, és nem is biztosít átjárhatóságot a két rendszer között.

‹‹‹ Vissza az összes program áttekintő oldalára ‹‹‹

MEGFELELŐ ÉTRENDDEL MÉG HATÉKONYABB!

A mozgás nagy lépés ahhoz, hogy a tested ismét remek formában legyen, de a megfelelő étrend legalább ilyen fontos! Segítünk, hogy a táplálkozásod és a program órái együtt a leghatékonyabb fejlődést biztosítsák neked. A havi étrendet dietetikus szakember állította össze, hogy a babád és a te szervezeted se szenvedjen semmiben hiányt, mégis a lehető legtöbbet elérhesd kitűzött céljaidból!

Most először minden programhoz lehet 4 hetes étrendet is választani!

4 HETES ÉTRENDEK

Ha úgy szeretnél fogyni, hogy az egészséged se lássa kárát és az elért eredmények is tartósan veled maradjanak, akkor bizony rendszeresen mozogni kell és a megfelelően összeállított étrendednek is a fenti célokat kell szolgálnia. Mi most valami újat adunk nektek: 4 hetes, dietetikus által összeállított, kiegyensúlyozott, meghatározott kalória- és szénhidráttartalmú, felesleges bonyolításoktól, korlátozásoktól, bioboltban aranyárban kapható termékektől mentes mintaétrendeket.

 

 

Mit tudnak ezek a mintaétrendek?

 1. Mindenekelőtt is a mintaétrendeket szakképzett dietetikus állította össze, így a tápanyagok szempontjából kiegyensúlyozottnak tekinthetőek - ami az egészséged szempontjából fontos szempont.

 2. Meghatározott energia- (kcal) és szénhidráttartalmúak - ebből a szempontból alkalmasak a testtömegcsökkentési cél elérésének támogatására.

 3. Meghatározott energia- és szénhidráteloszlásúak - azaz a napi ajánlott energia- és szénhidrátmennyiséget 5 étkezésre megfelelően elosztva tartalmazzák.

 4. A fentiek mellett kiegyensúlyozottak a megfelelő fehérje- és szénhidrátbevitel szempontjából is.

 5. Alkalmasak arra, hogy használatuk során megismerd a testtömegcsökkentéshez szükséges alapanyagok körét, hogy elsajátítsd a megfelelő ételkészítési technológiákat, és megismerkedj az egyes ételekből, alapanyagokból számodra megfelelő adagnagyságokat.

 

Mit NEM tudnak ezek a mintaétendek?

 1. A legfontosabb, hogy ezek a MINTAétrendek minták, tehát nem személyre szabottak, nem helyettesítik a személyre szabott dietetikai tanácsadást.

 2. Ennek megfelelően nem veszik figyelembe a te egyéni ízpreferenciáidat.

 3. Nem alkalmazkodnak a különböző táplálékallergiákhoz, -intoleranciákhoz - bár az ételek mindegyike a megfelelő helyettesítésekkel elkészíthető (pl. túró laktózmentes túróval, kenyér gluténmentes kenyérrel stb.)

 4. Nem vegetáriánus/vegán étrendek.

 5. Nem alkalmazkodnak a tudományosan megalapozatlan, gyakran tévhiteken alapuló éppen trendi divatdiétákhoz.

 6. Nem tartalmaznak minden reggel zabkását - bármennyire népszerű is ez az étel manapság, főleg reggelire. A zabkása tipikusan fehérjeszegény és összetett szénhidrátokban gazdag étel - a testtömegcsökkentő étrendben pedig kiemelt hangsúly van a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjefogyasztáson. Ezért a menüben hetente egyszer szerepel reggelire és egyszer-egyszer vacsorára. Ha nem szereted a zabkását, válassz más reggelit/vacsorát a kínálatból.

 

Miből állnak össze a mintaétrendek?

 1. Egy-egy mintaétrendet kaptok napi 1500 kcal/160 g szénhidrát-, ill. 1800 kcal/180 g szénhidráttartalommal. Hogy neked melyik lesz megfelelő - az a jelenlegi testtömegedtől függ. Ha nagyobb súllyal indulsz, akkor az 1800 kcal-os, ha kisebb súllyal, akkor az 1500 kcal-os.

 2. A mintaétrendek 4 hetet ölelnek fel.

 3. Az egyenletes napi energia- és tápanyagbevitel érdekében napi ötszöri étkezésre beosztva.

 4. A menü változatos, de különleges, speciális bioboltokban aranyárban beszerezhető termékektől mentes.

 5. Tartalmaznak előre elkészíthető, fagyasztható, a későbbiekben más típusú ételhez elővehető ételeket.

 6. Szerepelnek benne hagyományosabb, és kicsit modernebb ételek is.

 7. Figyelembe veszik a maradékfelhasználást is.

 8. Meglepő lehet, hogy a szendvicsfélék ilyen nagy hangsúlyt kapnak az étrendben - ennek azonban megalapozott szakmai oka van, hiszen a szendvicsfélék azok az ételek, amelyeket kiegyensúlyozottan lehet összeállítani, megfelelő fehérje-, zsír- és szénhidráttartalommal.

A 4 hetes étrend ára 5000 Ft és kizárólag programmal együtt vásárolható meg.

 

TUDJ MEG MÉG TÖBBET

Olvasd el Formaszerviz Plusz nagykövetünk naplóját

Ha kérdésed van, írj a szerintem@gyerunkanyukam.hu email címre.

 

‹‹‹ Vissza az összes program áttekintő oldalára ‹‹‹