Visszajelzés

Összes cikk

2017-11-30

Adventi ingyenes megelepetés órák

Kiemelt kép

Karácsonyig minden héten kaptok egy ingyenesen elérhető, haladó kardió órát egy meglepi sztáredzőtől!

ADVENTI INGYENES ÓRÁK AJÁNDÉKBA!

 

Decemberben minden évben kedveskedünk egy kis tornás meglepetéssel minden regisztrált tagunknak. Idén ezt találtuk ki nektek:

 

MINDEN HÉTEN KAPTOK EGY NAGYON KEMÉNY SZTÁREDZŐS ÓRÁT AJÁNDÉKBA ÉS MÉG EGY TETSZŐLEGES PROGRAMOT IS NYERHETTEK!

 

Mit kell tenni?

  1. Regisztrálj az oldalon, ha még korábban ez nem történt meg

  2. Keresd meg a főoldalon az ADVENTI MEGLEPETÉS órát a kék sávban

  3. Kattints rá és tornázz (regisztráció után ingyen elérhető)!

 

Opcionális további teendők:

  1. Válaszolj a Facebookon az órához kapcsolódó kérdésre

  2. Drukkolj hogy téged sorsoljunk ki a heti játékban

 

MÁSODIK HETI SZTÁREDZŐ:

 

December 11-17. SZALKA ANDI: 60 perces ALAKFORMÁLÓ KONDI MIX órát tart. Andi egy nagyon kemény kardió és erősítő órát tart 5 blokkban, három körös ismétléssel. Halál. Andi nem áll meg, Andi másképp számol mint megszoktad és Andi nem kegyelmez. Még azzal is megvezet, hogy úgy hallod, azt mondja “MÉG NÉGY” pedig olyankor azt mondja “MÉG, MÉG!” :) Egyszerre imádod és utálod! Andi órája ingyenesen elérhető!!! Andival is majd a január 15-én induló Szuperhas Programban találkozhattok.

 

Ahhoz hogy nyerj egy tetszőleges 8 hetes programot az alábbi kérdésre kell válaszolnod:

 

A 60 perc alatt hányszor nevettél fel kínodban és azok közül melyik volt a legemlékezetesebb? A válaszokat a Facebookon várjuk kommentben, és 18-án sorsolunk nyertest!

 

 

ELSŐ HETI SZTÁREDZŐ:

 

December 4-11. SZŐTS ISTVÁN: 30 perces INTERVAL CARDIO órát tart. István aerobic oktató és személyi edző, és titeket sem fog kímélni… Két kézi súlyzó és matrac legyen bekészítve. Az óra gyakorlatanyaga koreográfia nélküli. Az edzés során erősítő blokkok és intenzív, kardió részek váltják egymást. A közepes és magas intenzitású gyakorlatok váltakozásával még jóval az edzés után is zajlik a zsírégetés, köszönhetően annak, hogy az anyagcsere sebességének visszaállása az edzés előtti szintre sokkal tovább tart. Nagy hangsúlyt kap a hasizom erősítése, kalóriagyilkolás, a teljes testet intenzíven megdolgoztató edzés, totális kifáradás! István órája ingyenesen elérhető!!!

 

Szőts Istvánnal amúgy majd a Szuperhas Programban találkozhatsz, ha a bemutatkozó órája után ebből a műfajból perverz módon többre vágynál :) Vagy ha fel akarod adni a leckét a párodnak és kihívod egy közös edzéssorozatra…

 

 

Ahhoz hogy jövő héten egy tetszőleges programot nyerhess, az alábbi kérdésre kell válaszolnod István edzésével kapcsolatban:

 

Mit gondoltál magadban, amikor István azt mondta hogy "igazi vádligyilkos gyakorlat, már kell hogy érezd egy picit"? A válaszokat a FB posztba küldd el, a kommentelők között sorsoljuk az első nyertest 11-én, hétfőn!