Visszajelzés

Összes cikk

2017-06-15

FORMABONTÓ-NAPLÓ: DUPLÁZTAM!

Kiemelt kép

Kicsit zavarban vagyok ezekkel a sátras ünnepekkel, hogy most akkor hányadik hét is van, mikor van vége a hétvégének, vagy új hét-új torna, emiatt kapásból majdnem le is maradtam az első tornáról.

A héten egyébként volt minden, mint a búcsúban, és ezt nem csak a tornák változatosságára értem. Voltak kedvenc gyakorlatok, kedvenc tornák, és a negatív ranglistán előkelő helyet szerző órák is, dupláztam is és hagytam is ki tornát.

Igazából, ha ezt összeadjuk, elosztjuk, sinus-cosinus, négyzetgyök, akkor azt is mondhatjuk, hogy átlagos hetem volt. (Naná, hogy soha nem a matek volt az erősségem…)

Tekintettel arra, hogy hétfőn kábé last minute esett le, hogy nem vasárnap van, hanem hétfő, sikerült a harminc fokban egy olyan kombinációt csinálnom, hogy bemelegítés, felsőtest, 8 km futás – persze terepen, hegynek fel-le -, majd a maradék törzsizom és végül a nyújtás, ami azt kell, hogy mondjam, sokkal jobb volt, mint ahogy ez így leírva tűnik. Két legyet egy csapásra!

Azt gondoltam, hogy ezek után másnap nem lesz erőm kardiózni, ehhez képest a tabata felkerült a kedvencek listájára. Nem mellékesen nagyon jól szórakoztam, a gyerek is, aki mint a macska a lézerpontra, állandóan ráugrott a cipőfűzőmre.

A hét közepén pedig eljutottam arra a pontra, aminél azt gondoltam, hogy soha, ismétlem soha nem fog bekövetkezni - és az a duplázás. Ehhez képest az történt, hogy elvégezve a délelőtti törzsizom erősítő gyakorlatokat, ha nem is vigyorogva, de este nekifeküdtem még egyszer és ebbéli szándékomtól még a Coco Jumbo sem tudott eltántorítani.

Úgy gondoltam, hogy ezzel legálisan hagyhatok el egy tornát, főleg, hogy bevallom, nem volt kedvem a full-max-total cardiohoz. Se melegben, se hidegben, se reggel, se este. És azt is be kell vallanom, hogy nagyon nem szeretem azokat az órákat, ahol kevés gyakorlat ismétlődik sokszor. Ilyenkor jön a lazsálás, videóba beletekerés, gyerekszórakoztatás, és még tudnám folytatni a sort.

Viszont azért ekkora tróger nem vagyok! Linkségemet ellensúlyozandó pénteken reggel riasztottam kedvenc futópartner szomszéd anyukát, hogy gyerünk anyukám, szombaton éjszakai terepfutó verseny lesz tőlünk kb. egy köpésre és ugye megyünk.

Mentünk!

Linda

Nézd meg Linda előző írásait is!

Kihívás kihívás hátán

Vasárnap is lehet tornázni?

Felkészültem a hathetes seggberúgásra

Szevasz tavasz, helló hasizom!

A láb mindig kéznél van

Egy dackorszakos, fáradt óvodással nem lehet viccelni

A páratlan hetek nehézségei

Nemcsak az én mozgásfejlődésem lépett szintet

Balról egy kis hurka, jobbról a sonka

Véletlenül felfutottam a János-hegyre

Linda és a Rocky-ba oltott Hattyúk Tava

Ismerd meg Lindát, a formaszerviz plusz nagykövetét!