Visszajelzés

Összes cikk

2015-09-02

Gyakran ismételt kérdések

Kiemelt kép

Hogyan lehet a...? Mikor kell a...? Miért van/nincs a...? Hol és hányszor tudom a...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan tudok az órákhoz csatlakozni?

Regisztrált és érvényes előfizetéssel rendelkező tagjaink bármelyik órához egy gombnyomással csatlakozni tudnak a gyerunkanyukam.hu portálon keresztül. A kezdési időpont előtt már 3 perccel megjelenik a főoldal kék sávjában a lejátszás gomb, arra kattintva a közvetítés elindul. Az épp futó órát az órarendből is el tudod indítani, mert ott is megjelenik kezdéskor a play gomb. Elképzelhető, hogy frissítened kell ahhoz az oldalt, hogy ez a gomb előkerüljön. Javasolt böngészők: Chrome és Safari. Firefox esetén a legfrissebb Adobe Flash Playert töltsd le. Ha valamiért nem sikerül elindítanod az órát, akkor küldj egy emailt a support@gyerunkanyukam.hu címre, és azonnal megnézzük, mi lehet a gond.

 

Mit jelent, hogy egy óra valósidejű?

Minden órát a tanárok éppen akkor tartanak, amikor te azt látod. A tanárok a saját nappalijukban tornáznak, és onnan instruálnak téged - pont úgy és pont akkor, amikor te részt veszel az órán.

 

Hogyan lehet úgy követni egy órát, ha nincs is jelen a tanár?

A tanárok kifejezetten kisgyerekes anyukák számára tartanak edzéseket. Mindent részletesen elmagyaráznak, több szögből megmutatnak, így otthonról, a nappalidból is jól követhető minden edzés. Minden órát kifejezetten otthoni sprotolásra közevtítünk.

 

Hogyan válasszam ki, melyik óra való nekem?

Első lépésként ajánlom, hogy nézd meg a kínálatunkban szereplő óratípusokat. Az óra- és tanárválasztó gombok segítségével egy kattintásra megtudhatod, mikor vagy épp ki tartja kedvenc óráidat. Keresgélj kedvedre az órarendünkben, válaszd ki, hogy mi passzolna hozzád leginkább a saját preferenciádat, rutinodat, edzettségi szintedet és motivációdat is figyelembe véve. Az óratípus neve mellett szereplő kis infó gombra kattintva elovashatod a legfontosabb tudnivalókat, hogy melyik órát kinek ajánljuk és mire készülj, ha ki szeretnéd próbálni. A tanárokról részletesen olvashatsz az Edzőink menüpontban, böngészd végig, ki, miért és hogyan tart órát.

 

Hogyan épülnek egymásra az órák nehézségi szint szerint?

0. szint: szülés utáni regeneráló torna (legalább 10 alkalom ajánlott a hasfal, a gátizom és medence megerősítésére)

1. szint: hasfalregeneráló jóga, nyújtás, kezdő pilates, maminbaba

2. szint: formatorna light, latin fitness, dinamikus jóga

3. szint: formatorna extra, haladó pilates

 

Milyen óratípus való nekem, ha szülés után több mint 15 kiló súlyfelesleg van rajtam?

Mindenképpen a fontolva haladás legyen a fő irányelved. Írj egy üzenetet a főoldalon a Tanácsot kérek gombra kattintva és átbeszéljük, hogyan érdemes belevágnod.

 

Van-e kifejezetten terhestorna a kínálatban?

Nincs ilyen, mert terhesen hatványozottan fontos az órán a személyes jelenlét, hogy a kismama az állapotának megfelelő gyakorlatokat végezzen. Saját felelősségre természetesen kipróbálható néhány óratípus vagy könnyítve elvégezhető néhány feladat.

 

Elérhetőek lesznek-e az archív videók (óra után még két órával / még 24 órán belül / az adott hónapban)?

Hiszünk abban, hogy a valósidejű tornának motiváló ereje van. Sokszor történik az ugyanis, hogy az egész napos halogatás után végül fáradtan kidől az anyuka a gyerekkel együtt este. Ezért nem szeretnénk ilyen kiskapukat biztosítani, amivel még belefér az, hogy “még gyorsan egy mosást bedobok és egy ebédet megfőzök és majd utána tornázom”. Azért van napi 3 idősáv, hogy több lehetőséged is legyen velünk tornázni - de azt csak az adott órában lehet abszolválni. Na jó, annyi kedvezményt azért majd teszünk, hogy havi szinten a legjobb pár óra elérhető lesz archívként.

 

Hogyan tudok a portálon regisztrálni?

Az otthoni edzésekhez ezen a portálon keresztül tudsz hozzáférni. Ha csatlakozni szeretnél az órákhoz és nem utolsó sorban a Gyerünk, anyukám! közösséghez, akkor regisztrálj honlapunkon. A minimálisan szükséges alapadatok megadása után emailen kapsz egy aktiváló linket és utána már be is tudsz lépni a saját profiloldaladra.

 

Hogyan tudok előfizetni?

Először regisztrálj a gyerunkanyukam.hu oldalon. Ezt követően kattints a képernyő jobb felső sarkában a nevedre majd utána az előfizetés vásárlása gombra. Itt tudod megadni előfizetési adataidat és itt tudsz azonnal fizetni is. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Honnan tudom, hogy sikeres volt az előfizetési tranzakció?

Kapsz róla egy automatikus emailt, a profiloldaladon az előfizetésed állapota aktív lesz és megjelenik egy számla ha a profiloldaladon az előfizetés módosítása gombra kattintasz.

 

Mikor indul a 30 napos előfizetés?

Sikeres fizetési tranzakció után azonnal el is indul a 30 nap, amin belül korlátlanul használhatod szolgáltatásinkat. Az előfizetett időszak lejárati napját a profiloldalon meg tudod nézni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Ki lehet-e próbálni az órákat előfizetés nélkül?

Igen. Ha regisztrálsz az oldalon, jogosult vagy először két hétig előfizetés nélkül is kipróbálni az óráinkat. Ezen kívül minden héten egy órarend szerinti óra, az előfizetésed állapotától függetlenül ingyenesen és bárki által elérhető. Ha az ingyenes nyári tesztidőszakban augusztus 24-e előtt regisztráltál, akkor szeptember 7-től előfizetéssel tudsz órákra járni, az ingyenes két hetes próbaidőszak rád nem vonatkozik.

 

Hogyan kapok pontot az óráért?

Ha végignézel egy órát, akkor a stream ablak bezárása után automatikusan betölt egy oldal, ahol be tudod jelölni hogy sikerült-e elvégezned az órát. Ha erre a kérdésre igennel válaszolsz, akkor az eredményfaladon megjelenik plusz egy pont. Ezeket a pontokat szorgalmasan gyűjtve a fittségi szintednek megfelelő kitüntetéseket kapsz.

 

Mikor kapok új kitüntetést?

Minden 10. elvégzett óra után szintet ugrasz, minden új szinthez új kitüntetés tartozik. Oszd meg őket Facebookon, hadd irigykedjenek a barátnőid :)

 

Mi az örökös toplista?

Az örökös ranglistán látod, hogy kinek hány pontja van eddig, vagyis az oldal indulása óta ki hány órán vett már részt. Saját helyezésedet akkor is látod, ha nem vagy az első 10 között.

 

Hogyan tudom értékelni az órát?

Az óra végén zárd be a közvetítő ablakot, és ezzel automatikusan eljutsz az értékelő felületre, ahol 1-től 5-ig villámgyorsan le tudod osztályozni az órát. Ha bármilyen részletet is szívesen megosztanál velünk, akkor ugyanezen a felületen rendelkezésre áll egy szabadszavas rész is, amit a tanárok is el tudnak az óra végén olvasni. Írd meg nekünk mi tetszett vagy mit szeretnél másképp. Ha óra végén nem küldtél visszajelzést, de később mégis lenne hozzá kedved/időd, akkor a portál minden oldalán találsz alul egy visszajelzés fület, amin keresztül tudsz nekünk üzenni. Vagy csak simán küldj egy emailt a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Lehet-e készpénzben vagy átutalással fizetni?

Nem, csak kártyával vagy Paypal utalással. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Van óradíj vagy napijegy?

Nincs, mert az anyukák élete kiszámíthatatlan és ki szeretnénk venni a rendszerből azt a stresszt, hogy “vettem egy napijegyet de a gyerek pont belázasodott” vagy “kifizettem az óradíjat de a gyerek 10 perc után felébredt és nem tudtam tornázni”. Ehelyett bármikor, bármelyik órára, bármennyi időre be tudsz csatlakozni - ahogy pont kijön a lépés.

 

Mit jelent a profiloldalamon megjelenő aktív tagság és a passzív tagság?

Aktív tagságod van, ha van érvényes előfizetésed, passzív tagságod van, ha előfizetésedet határozott vagy határoztalan időre felfüggesztetted vagy ha a havidíj kifizetése sikertelen volt. Sikeres fizetési tranzakciót követően az előfizetésed állapota automatikusan aktívra vált. Aktív tagság esetén bármelyik órán részt tudsz venni, passzív tagság esetén csak az ingyenes órákat tudod elindítani. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Mit jelent az automatikusan megújuló előfizetés?

Tagságod 30 napig érvényes. A rendszer automatikusan megújítja a tagságodat, vagyis 30 naponként automatikusan terhelésre kerül a havidíj mindaddig, amíg az előfiztésedet nem szünetelteted. Minden havidíj levonásáról emailt küldünk és a számlát a portálra belépve meg tudod nézni. Azt, hogy mikor esedékes a következő havidíj a profiloldaladon bármikor meg tudod nézni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Honnan tudom, meddig érvényes a már kifizetett havidíjam?

A profiloldaladon mindig látszik az előfizetésed állapota (aktív/passzív) és a következő havidíj levonásának dátuma.

 

Mi az a profiloldal?

Az általad megadott adminisztratív adatok látszanak itt: név, lakhely, születésnap, gyerekeid neve és kora valamint az előfizetésed állapota és a következő havidíj levonásának dátuma vagy netán a szüneteltetés fajtája és vége. Erre az oldalra úgy jutsz el, ha a képernyő jobb felső sarkában a kékkel írt nevedre kattintasz.

 

Hogyan tudom előfizetésemet felfüggeszteni?

Profiloldaladon kattints az előfizetés módosítása gombra majd az előfizetés szüneteltetése gombra. Itt meg tudod adni, hogy az előfizetésed (a már kifizetett időszak lejárta után) hány napig legyen szüneteltetve. Ez a határozott idejű szüneteltetés, amit akkor ajánlunk például, ha tudod, hogy el fogsz pár hétre utazni. Ugyanitt választhatsz határozatlan idejű szüneteltetést is, ha például sérülés miatt nem tudsz egy ideig tornázni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Hogyan tudom a szüneteltett előfizetést újraindítani?

Határozott idejű szüneteltetés esetén a megadott időszak után az előfizetésed automatikusan újraindul. Határozatlan idejű szüneteltetés esetén kattints a profiloldaladon az előfizetés engedélyezése gombra és ott újra add meg fizetési adataidat. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Hogyan kapom meg a számláimat?

A havidíj sikeres levonását követően a rendszer automatikusan kiállítja a számlát, amit PDF formátumban bármikor meg tudsz nézni a profiloldaladon az előfizetés módosítása gombra kattintva. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

 

Miért nem tudok külföldi címet megadni számlázási címnek?

A jelenleg érvényben lévő ÁFA törvény miatt egyelőre magyarországi címre tudunk számlát kiállítani. Az adás ettől függetlenül bárhonnan nézhető. A számlákat nem postázzuk, tehát a számlán szereplő címre nem fog boríték érkezni. Ha nem tudod megoldani, hogy a számlán magyar cím szerepeljen, kérlek, írj egy emailt a elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.