Visszajelzés

Összes cikk

2017-06-26

Szülés utáni regeneráló órák a Gyerünk, anyukám! HETI VIDEÓTÁRÁBAN

Kiemelt kép

Heti 3 bármikor indítható szülés utáni regeneráló torna kifejezetten gátizom, szétnyílt hasizom regenerálásra és törzsizom erősítésre.

 

Sziasztok!

Mint tudjátok, éppen készül az új csilli-villi portálunk és ezért novemberig nem fogunk programokat indítani. Annak érdekében, hogy addig se üljenek tétlenül a frissen szült, regenerálódni vágyó anyukák, minden héten a sima heti kínálaton túlmenően adunk plusz 3 órát, kifejezetten a frissen szült anyukáknak.

 

40 perces SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁLÓ TORNA Flórával

30 perces HASFALREGENERÁLÓ és GÁTIZOM TORNA Krisztával

50 perces MAMINBABA babás, hordozós latin fitnesz óra Zsuzsival és Enikővel

 

Ezeket az órákat úgy alakítottuk ki, hogy 6 héttel szülés után (császár esetén 8 héttel szülés után) ha az orvosod zöld lámpát adott, akkor ezekkel bátran elkezdhesd a fokozatos mozgást. Annak érdekében, hogy ezeket az órákat könnyen megtaláld a kínálatunkban, felcímkéztük neked külön is.

 

Ezeket az órákat a sima havi 30 napos tagsággal éred el, ami 4000 Forintba kerül és ezért az összegért minden héten mind a 3 fenti órát egész héten reggeltől estig eléred - majd hétfőn új trió kerül ki ezekből, és az új héten új videók segítségével tudsz regenerálódni. Amennyiben kifejezetten ezek miatt az órák miatt csatlakozol most hozzánk, kérlek add meg adataidat ezen az űrlapon és meglepiben részesülsz október végén!

 

Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan keress minket a tanacs@gyerunkanyukam.hu email címen.

Üdv,

Nóri