Visszajelzés

Összes cikk

2017-06-20

SZURP-NAPLÓ: HOSSZÚ IDEJE ELŐSZÖR VAGYOK BÜSZKE MAGAMRA!

Kiemelt kép

Röpül az idő. Kis maszat 16.-án volt 5 hónapos … a SZURP pedig a feléhez érkezett. Atyaég! Mikor telt el ennyi idő?

A héten stagnált a testem, nem éreztem különösebb változást se kívül, se belül. Ennek ellenére mégis jó érzéssel zártam a hetet, ugyanis újra eljött a mérések ideje. Bevallom nehezen bírtam ki, hogy idő közben ne mérjek, de végül nem csaltam.

Azt hittem elromlott a mérőszalag, 3 cm-el szexibb lettem hason, popón és a 2 ujjnyira szétnyílt hasizmom mára fél ujjnyira szűkült. Hát ez őrületes! Hosszú ideje először vagyok büszke magamra valamiért, aminek ráadásul látható is az eredménye. Marha boldog vagyok!!!!!!

Rám fért az öröm így a hét végére, ez az össze-vissza időjárás igencsak megnehezítette a hetet. A gyerek néha arcon pörgött, én volt, hogy örültem, ha a seggemen tudtam levegőt venni és akkor még tornázzak is. Valamikor mindeközben mégis tudott járni az agyam, így számot vetettem erről arról.

Rég volt már, hogy új élethelyzetbe és ezzel együtt új közösségbe kerültem. Középsuli, egyetem, munka után most újra, hogy gyerekem született. Viszonylag váratlanul ért, hogy a kezdeti nagy örömöt követően szép lassan megtizedelődtek körülöttem az emberek. A meglepetést igazából a „kik” okozták. Mostanra kikoptak a „fussunk össze” haverok, rájöttem, kik voltak a koncertre járós barik és lekoptak a „mit kezdjek veled gyerekkel” ismerősök is. Szembesültem kiknek voltam a lelki szemetesládája és felszínre kerültek - azzal el is tűntek - a „nekem fáj, hogy neked összejött” emberek. A volt kollégák is egyre ritkábban keresnek.

Na de kik maradtak? Hát a kemény mag és a család. Velük szép az élet, épen tartják a felnőtt, gyerekdalok-kakipisivoltnemvolt-aludtnemaludt-mennyitevett mentes elmémet - már amikor van ilyen. Alkalmilag persze előfordul. Legtöbbjüknek nincs még gyereke vagy folyamatban van, a már gyermekkel rendelkezők pedig természetesen a világ másik végén laknak, így a hétköznapokban én vagyok és a gyermek. Imádom és nem cserélném el semmire, de jó lenne valami környékbeli szintén kisgyerekes jó fej anyukát megismerni, akivel lehetne délutánonként sétálni, jönni menni, programozni a gyerekekkel. Hm. Oké. Hogy is kell ismerkedni? És HOL?

Miközben ezen elmélkedtem olvasgattam a SZURP Facebook zárt csoport posztjait. Mostanra itt is kialakult egy mag, akik viszonylag aktívak. Megvannak a poéngyárosok, az együttérzők és a lelki támaszt nyújtók is. Az ember úgy érzi, hogy kezdi megismerni a többieket. Aztán az egyik posztban egyszer csak szembe jött valami ismerős: „… nincsenek kisgyerekes barátaim…”. És jött a megvilágosodás.

Bakker, hogy ez eddig nem esett le! Hát itt a SZURP-ban egy csomóan így vagyunk. Poszt posztot követett, hamar többen lettünk és gyorsan kiderült az is ki hol lakik, sőt, még az anyósok lelőhelyeire is fény derült. Nagy örömünkben le is beszéltünk egy randit a jövő hétre; már alig várom!

SzDóri

Nézd meg SzDóri előző írásait is!

LEGUTÓBB SZÜLÉS KÖZBEN IZZADTAM ENNYIRE

EHETI KEDVENCEIM ÉS SZENVEDÉSEIM

AHOGY A GYEREK LÁTHATJA

BEMUTATKOZIK A GYERÜNK, ANYUKÁM! ÚJ SZURP NAGYKÖVETE, SZDORI