Kijelentkezett felhasználó kép

A nyári tornáknak más íze van

A nyári tornáknak más íze van
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Sziasztok! Dóri vagyok és szeretnék most egy kicsit a nyári tornaprogramozás mellett kampányolni, mert számomra a nyári edzéseknek valahogy másféle íze van. A sima csoki-vanília helyett olyan igazi színes trópusi mangó-kókusz, vagy vicces tuttifrutti-pillecukor ízű, csak hogy a helyzethez illő hasonlattal éljek.

Ilyenkor egy csomó vicces és/vagy festői szituációba keveredem. Használtam már súlyzóként két zsák lisztet az Ütős Ötösben, elég jó extra motiváció volt, hogy ne szakadjon ki a zsák. 

Jógáztam balatoni nyaraló hepehupás kertjében hangyabolyokon, ennyire még soha nem kellett tartanom a központomat, hogy ne boruljak fel. 

Jógáztam idilli tóparton békakuruttyolásban, miközben a szomszéd házikók lakói mögöttem sétálgattak. 

Választottam időkímélés szempontjából Expressz 20 programot, ami viszont annyira felpörgetett, hogy rendre megcsináltam a 20 perces órák után valamit a Videótárból is, így lett meg anno a 300. tornapontom egy szempillantás alatt. 

Szóval nyáron tornázni (nekem) élmény. Élmény és külön büszkeség, ha sikerül. De persze akkor se dőlök a kardomba, ha éppen nem jön össze. Azt viszont bánnám, ha a lehetőséget is megtagadnám magamtól. 

Tényleg szívből ajánlom, hogy ne ijedjetek meg a nyártól, válasszatok programot, fizessetek akár SZÉP kártyával is, és gazdagodjatok néhány emlékezetes extrém tornázós élménnyel, amire aztán büszkén gondolhattok vissza!