Kijelentkezett felhasználó kép

Fogjuk a kezed a gyermekágyi időszak alatt

Fogjuk a kezed a gyermekágyi időszak alatt
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Milyen mozgás esik jól közvetlenül szülés után? Leginkább semmilyen, ami teljesen érthető. Örülünk, ha levegőt tudunk venni, és fekhetünk csendben pár percet, mielőtt újra beindul a kis sziréna, és újra készenlétbe kell helyezni magunkat.

A jó hír az, hogy a Gyermekágyi torna tanfolyamunk pontosan innen indul. Fekszünk csendben néhány percig és lélegzünk. Mélyeket, felszabadítókat. Azután a helyes légzéstől és az ágyon fekvéstől szépen lassan és fokozatosan eljutunk a 8. hét végére a nagyjából 20 perces, óvatos, tornaként értékelhető mozgásig. Ez így vállalható, nem?

  • A tanfolyamot akár már a szülés utáni napon elindíthatod, függetlenül attól, hogy természetes úton, vagy császármetszéssel szültél. Nem kell minden nap tornáznod, semmiről nem fogsz lemaradni, mert minden videó többször ismétlődik.
  • Gyógytornász, pilates tréner és humánkineziológus oktatóink segítségével óvatosan indítjuk be a testérzeteket, újra felfedezzük a has és a gát területét, ébresztgetjük, majd erősítjük a törzs- és a mélyizmokat, emellett gyakorlati tanácsokkal is ellátunk a hétköznapi tevékenységekkel és a hegkezeléssel kapcsolatban.
  • Védőnő és pszichológus szakértőnk extra kisvideóiból pedig azt a lelki támogatást és tudásanyagot is megkaphatod, amire ebben az érzékeny és sérülékeny időszakban szükséged van. Beszélünk többek között a szoptatásról, a mellgyulladásról, és arról a semmihez nem hasonlítható egyedüllét érzésről, amit minden frissen szült édesanya átél.

Ne maradj egyedül a gyermekágy ideje alatt, gyere és lélegezz velünk!