Kijelentkezett felhasználó kép

Formálódj vidámra!

Formálódj vidámra!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Van egy nagyon klassz programcsaládunk, amivel a kanapéról felállva 3x8 hét alatt otthoni torna amazonná válhatsz! Mire ideér a nyár, egy új nő nézhet vissza a tükörből!

Legyen a célod fogyás, izmosodás, jobb tartás, több önbizalom, most egy döntéssel elindulhatsz az Alakformáló Start programunkkal, aztán pedig már gondolkoznod sem kell: következik az Alakformáló Plusz, majd az Alakformáló Extra.

  • Az órák és a programok is egymásra épülnek, és fokozatosan nehezednek.
  • A legkritikusabb has, láb, popsi területek formálása mellett sem veszítjük el az eszünket: óvjuk az ízületeket, és a legjobbat hozzuk ki a testedből!

Olvasd el a programok leírását és próbáld ki a programok egy-egy óráját:

  • 2-es szinten Alakformáló Start: ha még csak most kezdesz bele és fontos számodra a fokozatosság és az izületeid védelme. Ezzel a programmal egy stabil, középszintű állóképességre tehetsz szert.
  • 3-as szinten Alakformáló Plusz: egy jó alap kondiról szárnyalnál a 4-es szintre, akkor itt a helyed. Állóképesség fejlesztés, zsírégetés és formásodás ismét egy helyen!
  • 4-es szinten Alakformáló Extra: szívesen feszegetnéd a határaid és a lehető legtöbb zsírt szeretnéd elveszteni miközben formálod az alakod? Haladó szinten ez lesz a te programod!
  • 5-ös szinten Alakformáló Ninja: jó az állóképességed, kiváló a kondid, ismered a gyakorlatok helyes kivitelezését, és szívesen lépnél még feljebb? A ninja szintet pont neked találtuk ki!

Közös starttal egy közösség tagja leszel, együtt nyomjátok le virtuálisan a tornákat és beszélitek ki, hogy az edző mennyire volt szadista az épp aktuális edzésen. A programban mindenki egyszerre, ugyanazon a napon indul és együtt teljesítjük a 8 hetet. Mind együtt dolgozunk és ugyanabban a cipőben járunk, biztos leszel benne, hogy nem vagy egyedül!