Kijelentkezett felhasználó kép

Haladók ide, ide!

Haladók ide, ide!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Megérkeztél! 

Bátran mondd ki, hogy megérkeztél, megcsináltad, eljutottál a feketeöves klubba, ide neked az összes haladó programot. 

Ha tudod, hogy belevágsz, de bizonytalan vagy hogy mit válassz, most gyorsan felvillantjuk a legvadabb edzéseinket:

  • ha arra vágysz, hogy két vállra fektessen egy edzés, akkor irány 8 hét a spártai kiképzőközpontban, ahol nincsenek testrészek, csak egy egységként izzadó test. Ugrálásmentesen szálkásít, feszesít, fejleszti az izomzatot és formásít magas hőfokon.
  • amennyiben az erőidet egy helyre koncentrálnád, azt megteheted a Szuperhas Programmal, amiben edzőink mindent megtesznek, hogy szép, egészséges és formás legyen a hasatok.
  • vagy ha a kerekebb popsiért és a feszesebb combokért szeretnél edzeni, miközben szívesen feszegeted a határaidat egy dinamikus, erős programban, akkor a megújult Popsizom Program lesz neked való!
  • ha pedig azért ne őrüljünk meg, de kicsit talán mégis, és maradnál az ismerős vizeken, egyszerűen lépj szintet az Alakformáló Ninjával, amiben a has-láb-popsi tengelyen mindent is megdolgoztatunk.

A közös programrajtban együtt indul el mindenki és teljesíti hétről-hétre az órákat, melyek mint mindig most is 48, illetve 72 órán át elérhetőek. Igazi feketeövesek dupláznak vagy akár tripláznak is, de a heti 3 "kötelező" tornával is áll-leejtős eredményeket érhetsz el. Gyere, csapj bele velünk 5-ös szinten!