Kijelentkezett felhasználó kép

Heti edzés órarend

Heti edzés órarend
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Mit jelent a Gyerünk, anyukámos otthoni, online torna? Egy olyan rendszert, amiben 8 héten át minden héten heti 3 tornavideót teszünk elérhetővé a weboldalunkon. Az elsőt a hét első két napján éred el, a második videót a hét harmadik és negyedik napján, a heti harmadik videót pedig a hét utolsó három napján, azaz péntektől vasárnapig.

Ez nem véletlenül van így. Nagyon sokat kísérleteztünk azzal, hogy mi fér még bele egy hétbe, mi motiváló még és milyen rendszer az, amiben a hőn áhított heti három mozgás ki tud jönni. Hát ez lett az egyértelmű befutó.

Heti 3 edzés, adagolva, 8 héten át. Ezek a tornavideók a felvételek során számos egyeztetésen esnek át, az edzők átbeszélik, hogy ki hogyan építi fel a saját edzéseit, és alapos munkával kikerekítik a közös, hatásos edzéstervet a 8 hétre.

Minden 8 hetes program egy jól végiggondolt kerek egység valamilyen tematika mentén. Ha ezt elég rendszeresen csinálod, akkor ez mindent megad ahhoz, hogy karban tartsd és fejleszd a tested és megőrizd és javítsd az egészséged.

Szeptember 9-én kezdődik egy ilyen 8 hetes etap. Mi hiszünk abban, hogy ha közösen indulunk sokan, akkor van annak egy speciális húzóereje és megtartó ereje. Gyere próbáld ki, milyen ez a heti 3 tornát tartalmazó online rendszer.

Válassz egy 8 hetes programot magadnak, és bízz bennünk, hogy ez a rendszer hosszútávon is szerethető és élvezhető tornaélményt ad.