Kijelentkezett felhasználó kép

Kezdők, gyertek!

Kezdők, gyertek!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom
  • Azt se tudod, mikor álltál utoljára a tornaszőnyegen.
  • Sosem próbáltad még az otthoni tornát.
  • Fogalmad sincs, hogy végig tudod-e csinálni az első edzést.
  • Sőt. Ha valaki azt kérdezné, kardióznál vagy állóképességet növelnél, akkor azt felelnéd, hogy azt sem tudod, mi a különbség a kettő között.

Ha ezekből bármelyik igaz rád, akkor jó helyen vagy!

8 héten át heti 3x35-45 perces edzéseket hozunk neked, amiket otthon indíthatsz el. Ha kezdő, vagy újrakezdő vagy a testmozgás terén, akkor is nyugodtan bízd ránk magad, kifejezetten figyelünk arra, hogy minden nehezebb gyakorlatnál alternatív, könnyítési lehetőséget is kínáljunk. Tudjuk, hogy nem könnyű beépíteni a mozgást a mindennapokba, nem megy minden azonnal és parancsszóra, az a célunk, hogy fokozatosan, a saját tempódban fejlődj. A következő közös programrajt szeptember 9., melyik programunkat választanád?

Nagy Súlyrakezdő: ha van rajtad 10-15 kilónyi felesleg és biztonságosan, óvatosan szeretnél elkezdeni mozogni, no meg örülnél egy ajándék étrendnek is. Az első 4 hétben azon lesz a fókusz, hogy beilleszd a fokozatos mozgást az életedbe, míg a második négy hétben a torna mellé megajándékozunk a dietetikusunk által összeállított étrenddel is, hogy az eredmény még motiválóbb legyen. Kihagyjuk a túlsúly esetén veszélyes, felesleges és káros gyakorlatokat, viszont felépítjük a mélyizmaidat és fokozatosan javítjuk az állóképességedet. 

Alakformáló Start: kiemelt figyelmet kap a has, a láb és a popsi tájéka; nem csak formába, hanem lendületbe is kerülsz. Az alakformáló programcsaláddal innen a 2-es szintről tornázhatod fel magad ninja szintre, itt még visszafogottan kezdünk bele az alakformáláshoz elengedhetetlen kardió és erősítő gyakorlatokba, a nehezebb gyakorlatoknál mindig van könnyítési opció is - így biztosan menni fog.

Erősítő Start: nemet mondunk az ugrálásra, igent a több izomra és kevesebb zsírra, meg a fokozatosságra. A program megadja azt a rendszerességet és fókuszt a kritikus női zónákon, melyekkel 8 hét alatt javulhat a testkompozíciód, amellett, hogy jobb lesz a tartásod, és enyhülnek az instabil ízületek okozta fájdalmak. Mi kellhet még?

Jóga Start: ha sok a stressz, kicsit befelé figyelnél és kacérkodsz a jógával, de még nem tudod, kell-e neked. A 8. hét végére jelentősen javul az állóképességed, erősödnek a mélyen fekvő izmaid, kialakul a test tudatod.

Szeptember 9-én közös rajttal indulunk, így mindenki egyszerre éri el ugyanazokat a tornákat, ugyanazokon a nehézségeken mentek át, amit a virtuális üzenőfalunkon rögtön ki is tárgyalhattok. Gyere, várunk!