Kijelentkezett felhasználó kép

Pont így állok a tükörnél a mérlegelés előtt

Pont így állok a tükörnél a mérlegelés előtt
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Nagyon szeretek várni valamit - és nekem a várakozás szeretetét és izgalmát adja meg az a hét, amikor előszezont tartunk a Gyerünk, anyukámnál.

Kriszó vagyok a stábból, és nekem ez a hét - meg mindegyik hét a 8 hetes tornaprogramjaink előtt - erről a hangulatba kerülésről szól. Amikor már tudom, hogy mit szeretnék tornázni a következő 2 hónapban, és az előszezon hetében nem csak kiválasztottam a programot, hanem agyban és szívben megérkezem a saját, ezzel kapcsolatos céljaimhoz. Hogy hogyan?

  • Általában ezeket a célokat felírom valahová (többnyire egy papírfecnire, amit abban a 8 hétben könyvjelzőnek használok). 
  • Megmérem magam. A súlyom! A Gyerünk, anyukám! weboldalán, az aktuális programomhoz kapcsolódó gyakorlatokat is elvégzem, és felírom. Én még a magasságomat is meg szoktam mérni, mert még mindig reménykedem, hogy egyszer csak növök egy centit (ne mondjátok, hogy mindjárt 44 évesen ez lehetetlen ; ) 
  • Megnézem az első videókat és cikkeket a választott programom oldalán, különösen szeretem a beköszönő és magyarázó videókat. Ha pedig épp olyan programban vagyok, ahol az első videó majd a start hétfőjén érkezik, akkor választok valamit magamnak innen a Gyerünk, anyukám! Facebookról, például Nóri valamelyik korábbi lájvját az egyik kedvenc edzőmmel, és olyankor máris azt érzem, hogy haladjunk már a tornaszőnyeghez. 
  • Lefotózom magam. Ezt szívből utálom, de iszonyú hasznos. Elölről, oldalról. Mindkét oldalról! Nemrég visszanéztem az első (hét évvel ezelőtti) gyerünkanyukámos képet magamról, és még most is hálás vagyok, hogy ezt anno megtettem. 
  • Elmondom a családomnak, hogy ÚJRA tornázni fogok. Megkérem őket, hogy ebben legyenek mellettem, mármint azzal legyenek mellettem, hogy békén hagynak, amikor kipattintom a tornaszőnyegem. 
  • Ráveszem az egyik barátnőmet, hogy tornázzon ő is. Mivel a barátaimmal csak gyaloglásban vagyunk egy stílusban és közös nevezőn, ezért sosem sikerül ugyanabban a programban kikötni, de így is jó; arra mindenképpen, hogy bűntudat nélkül piszkálhassuk egymást, ha valamelyikünk elblicceli a tornát. 

Nos, itt az idő, hogy ezeknek nekiálljak. Ha minden nap csak egyet csinálsz meg a fentiekből, akkor érdemes ma belevágni, hogy mire eljön a hétfő, a közös start, addigra te is meglegyél mindennel!

Gyere, válassz magadnak valamit, aztán GO!