Kijelentkezett felhasználó kép

Staff betekintő - Szandra ajánlja

Staff betekintő - Szandra ajánlja
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ezen a héten minden nap egy stábtag ajánlja az éppen aktuális kedvencét, ma Urbán-Váradi Szandra árulja el, mitől van oda.

Szandra vagyok a stábból, és mindig bajban vagyok, amikor döntenem kell, hogy mit tonázzak a következő programkörben, mert annyi jó program van, ráadásul szinte mindig van valami új, ami bekúszik a régi kedvencek mellé.

Az egyik, amit bármikor szívesen újracsinálnék, az a Popsizom, ráadásul annak mindkét verziója nagyon jó! A szeptemberi körben most az újabb verzió érhető el, ami azért zseniális, mert csodálatosan formálja nemcsak a popsit, hanem a combokat, de még a hasat is, aminek én személy szerint nagyon tudok örülni, mert nekem is ezek a kritikus területek, és hát azért így a nyár felé haladva talán nem árt egy kicsit erre rákapcsolni.

Nekem mumusom az ugrálás , de ebben a programban pont annyi van, amit még el tudok viselni, no meg ugye nem szégyen a könnyítés, szóval ha épp nem vagyok ugrálós kedvemben, akkor visszább veszek egy kicsit, és lépkedek.

Ha ti is ráfeküdnétek az alsó testtájakra - mármint mozgás szempontából, akkor még becsatlakozhattok a Popsizom programba, közös rajt: szeptember 9. 

A Popsizom Programban 8 héten át heti 3* 40-50 percben a kritikus zónát járjuk körbe kardió és erősítő gyakorlatokkal. Ha jó edzettségi szinten vagy, de még szeretnél formálni az alsó testrészeiden, akkor csatlakozz hozzánk!