Kijelentkezett felhasználó kép

Számít, hogy mennyi az annyi?

Számít, hogy mennyi az annyi?
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Nagyon sokszor kerülünk szembe azzal a dilemmával, hogy tényleg, TÉNYLEG annyit számít, hogy egy edzés 32, vagy 36 perces? 

A válasz pedig: NANÁ!!! 

Aktív GYA tornászként mi is tudjuk, hogy tökre nem mindegy, hogy 42, vagy 50 percnyi időt kell kiszorítanunk magunknak. Dóri vagyok és nekem 4 gyerek mellett folyamatosan centire ki van számítva az időm. Ha azt szeretném, hogy tutira férjen bele az óra végi nyújtás is Soma alvásidejébe, vagy a nagyok vacsiztatásába, akkor már azon is képes vagyok bosszankodni, ha valamelyik edző hosszabb bevezető szöveget mond, vagy túl sokáig magyaráz két gyakorlat között.

Így működik az anyaagy, szervezett, rendezett, agyontervezett énidő, nem érünk rá dumálni, haladjunk. 

Szerencsére tudják ezt az edzők is, és fantasztikusan zsonglőrködnek a gyakorlatokkal és az idővel. Sokszor szoktam azon gondolkodni, hogy ezt vajon hogy a fenébe csinálják, mert szerintem ez egy tényleg elképesztő mutatvány. 

Figyi, arra gondoltunk, hogy legyen ez egy olyan program, ahol 30, MAXIMUM 33 percbe bele kell férnie mindennek, bemelegítéssel, nyújtással és nem lehet hiányérzet. Oké? Oké. 

Itt lehetnek hosszabbak az órák, de a 42 percen azért ne lógjunk túl. Jó? Jó. 

És megcsinálják. Döbbenet. 

Írjátok meg, nektek mi a bűvös számotok? Hány perces lehet max az az edzés, ahol még szívesen megnyomjátok a lejátszás gombot? Én 43 percre vagyok kalibrálva. 

Ha szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni napi 30 perc mozgásból akkor kezdő és újrakezdő szinten a Csak30 Start!-ot ajánljuk, középhaladó szinten a Csak30! Plusz programot válaszd. Ha pedig kifejezetten haladó szintű, intenzív, határfeszegetős órákra vágysz, akkor a Csak30! Extra a te programod.