Kijelentkezett felhasználó kép

Szandra ajánlja négyes szinten

Szandra ajánlja négyes szinten
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Szandra vagyok a stábból, és többek között azt érdemes tudni rólam, hogy kb. 1,5 éve vagyok a Gyerünk, anyukám csapatának tagja, viszont a tornákat már jóval régebb óta csinálom. Nagyjából 6,5 éve álltam először a tornaszőnyegre a Szülés után regeneráló program keretein belül, és szép fokozatosan jutottam el a 4-es és 5-ös szintű programokig.

Most azokról a 4-es, vagyis haladó szintű programokról hoztam egy kis kedvcsinálót nektek, amiket én már csináltam az évek során.

 

Csak30! Extra program

Mi ez? A program edzései egytől-egyig klasszikus, a teljes testet erősítő és formáló órák. Mind a 42 edzés komplex, azaz az erősödés és az alakformálás mellett az állóképességet is fejleszti erősítő és kardió blokkok kombinálásával, azaz a plankek mellett szökkenésekre, ugrásokra is számíthatsz! Napi 30 perc, 5 oktató, heti egy extra hosszú és alapos nyújtás.

Mit szerettem benne? Természetesen azt, hogy kb. 30 percesek az órák! :D Az már önmagában egy tökjó alap motiváció a tornázáshoz, mert néha bizony nagyobb kedvvel állok neki egy-egy órának, ha látom, hogy csak fél órát kell túlélni. Viszont pont emiatt, ha több időm és több felesleges enerigám volt, akkor simán egyből meg is dupláztam egy-egy órát, így egy 1 órás, komplex edzést tudhattam le.

Kinek ajánlom? Azoknak, akik nehezen illesztik be a napjaikba a hosszabb órákat. Ráadásul nekem picit Formabontó feelingje van ennek a programnak a felépítése miatt, hiszen a 2. és a 7. hét között heti 6 edzés van annak, aki szeretne rákapcsolni, és megtolni a tornákat, úgyhogy aki hiányolja azt a programot, annak érdemes vetni erre egy pillantást.

 

Alakformáló Extra program

Mi ez? Az Alakformáló Extra programmal egy olyan videósorozatot kapsz, amely simán felveszi a versenyt az edzőtermi órákkal. Fókuszban az, amin a nők igazán és mindig szívesen dolgoznak: a has, a lábak, és a popsi. Minden órán kiemelt figyelmet kapnak a kritikus területek, de közben folyamatosan foglalkozunk a core izomzattal és a mélyebb izomrétegek további erősítésével is. Az alakformáláshoz elengedhetetlen kardió és erősítő gyakorlatok hatékony kombinációjával találkozhatsz minden edzésen, mert a jól funkcionáló és esztétikus testhez ugyanúgy kell az állóképesség, mint az erő fejlesztése.

Mit szerettem benne? Azt, hogy változatosak az edzések, hiszen minden van benne a kardiósabb óráktól elkezdve a statikus, erősítő edzéseken keresztül a mélyebb izomrétegek finomhangolásáig. Ez a program tényleg mindent megdolgoztat, és szépen formálja azokat a kényes területeket, amikre mi nők általában háklisak vagyunk, tudjátok has, comb, popsi.

Kinek ajánlom? Elsősorban azoknak, akik nem riadnak vissza az ugrálástól sem, hiszen vannak bőven kardió jellegű gyakorlatok. Itt aztán bele lehet adni apait-anyait, az izzadás garantált!

 

Tónus Extra program

Mi ez? Tetőtől talpig erősíti az izmaidat és formál anélkül, hogy ugrálni kéne. A program során nem egy-egy területre fókuszálunk: a teljes testet vesszük kezelésbe, még akkor is, ha egyes órákon azért egy-egy testrészt keményebben megdolgoztatunk.

Mit szerettem benne? Pont azt, hogy nincsenek benne ugrálós gyakorlatok! :D De nehogy azt gondoljátok emiatt, hogy ez egy lazsálós program, mert nagyon nem az. Itt bizony kőkemény erősítés és feszesítés megy, nagyon szépen formálja, és tónusosabbá teszi a testet ez a program, igazán látványos változást lehet elérni a 8 hét alatt.

Kinek ajánlom? Ha nem a kedvenced a kardiózás, de szeretnéd megdolgoztatni minden porcikádat, állóképességet fejleszteni, és feszesedni, akkor itt a helyed!

 

Remélem segítettem nektek a programválasztásban. Tartsatok velünk a márciusi programkörben is!