Kijelentkezett felhasználó kép

Van varázsszó túlsúly ellen?

Van varázsszó túlsúly ellen?
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Túlsúllyal néha arra vágyunk, hogy legyen egy varázsszó, amit ha kimondunk, akkor egyszerre szabadulunk meg a plusz kilóktól és centiktől. 

Varázsolni ugyan nem tudunk, de mi is végig mentünk ugyanezeken a küzdelmeken és éppen ezért akartunk megcsinálni egy igazán jó, működőképes és a mindennapokban kivitelezhető programot. 

Ez a Nagy SÚLYrakezdő programunk, amiben az edzőkkel közösen az volt a kiindulópontunk, hogy

  • ne legyen megterhelő az eleje,
  • legyen benne jókedv és könnyedség,
  • a gyakorlatoknál vegyük figyelembe, hogy súlyfelesleggel mozogni nem egyszerű és bizonyos pozíciók kivitelezése nehézségbe ütközhet
  • és legyen sikerélmény: óráról órára, hétről hétre. 

Ezek szellemében alkottuk meg a Nagy SÚLYrakezdő programot, aminek az első 4 hetében behozzuk az életedbe a mozgást úgy, hogy élvezd is; a második 4 hetében pedig étrenddel is megajándékozunk, hogy az egészséges adagokhoz és alapanyagokhoz és a kiegyensúlyozott étkezéshez is iránymutatást kapj. 

Még nevezhetsz a szeptember 9-i startra, amikor csupa olyan nővel kerülsz majd egy csapatba, aki hozzád hasonlóan szeretne örömmel formálódni és jobban érezné magát a bőrében. 

Gyere, kattints erre a linkre, próbáld ki gyógytornászunk, Jakus-Kruchió Évi egy edzését a programból és csatlakozz hozzánk!