Kijelentkezett felhasználó kép

A Videótárral könnyedén megy a heti 3-4 torna

A Videótárral könnyedén megy a heti 3-4 torna
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ha nem szeretnél várni a következő programkör indulásáig, akkor nézd meg a bármikor elindítható Videótárat, amiről kaptunk néhány szuper visszajelzést tornázóinktól:

"Szuperek az edzések, a videótárral könnyedén rá tudom magam venni, hogy heti 3-4 alkalommal tornázzak. Eddig ez más módszerrel nem sikerült, 1-2 hét alatt mindig csökkent a lelkesedés, na de most... Néha bánom, hogy 1 hét után "eltűnik" egy-egy videó, de mindig kárpótol érte az új."

"Nemcsak arról gondoskodtok vele, hogy két program között is tornázhasson, aki szeretne, hanem betekintést kaphatunk többféle órába is, akár magasabb szinteken is. Az összeset leteszteltem, lettek kedvenceim!"

"Edo jókedve mindig pörgőssé teszi az órát. Nagyon jó volt, hogy mondott könnyítéseket, mert így minden gyakorlatot tudtam csinálni."

“Szuper volt! Igazán megmozgattam a gerincemet, a sok ülőmunka után ez igazán rámfért. Pont annyi kihívás volt, hogy legyen sikerélményem is.”

 

A Videótárban minden héten 9 bármikor indítható edzést + 1 nyújtást találsz!

Minden videó egész héten elérhető, te döntöd el, hogy mikor és mennyit edzel és milyen formában, milyen nehézségű órát választva teszed ezt!

NEKED AJÁNLJUK, HA

  • Nincs időd a baba mellett vagy még nem szívesen mész el egy edzőterembe. A nappalidban nincsenek fürkésző szemek!
  • Van önuralmad és fent tudod tartani a belső motivációdat – itt nincs zárt Facebook csoport és más csapattagok, sem haladási napló, ami segítene a nehezebb napokon.
  • Szeretnéd te eldönteni, hogy mikor és milyen órát végzel.
  • Objektíven el tudod dönteni, hogy milyen nehézségű óra illik az edzettségi és fizikai állapotodhoz.

 

Tetszik a gondolat, hogy a saját edződ legyél? Akkor tegyél egy próbát a Videótárral!