Kijelentkezett felhasználó kép

Ha tervezhetetlen a nyár, akkor stabilizálj!

Ha tervezhetetlen a nyár, akkor stabilizálj!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A nyár mindig különleges figyelmet kap a 8 hetes programok összeállításakor, mert tudjuk, hogy olyankor anyaként új kihívások elé állunk: hetente is tud változni a családi környezet, a leosztás, a program, a napirend, a fordulatszám, a gyerekek darabszáma, a szülői leterheltség. Sok szempontból jelent full tervezhetetlen napokat a nyári szünet kisgyerekek mellett.

Azt is tudjuk viszont, hogy nem jó a gyeplőt a lovak közé dobni a mozgás terén, mert nyáron is muszáj énidőt szervezni, feszültséget levezetni, és az egészségünkért mozogni. Egész egyszerűen nem reális 3 hónapot alapból kihagyni egy évből a mozgás terén.

Ezért idén azt találtuk ki, hogy minden erősségi tornaszintnek készítünk egy ún. stabilizáló programot a nyárra, aminek az a célja, hogy a mostanra megszerzett kondit fenntartsa. Heti 2 ütemezett edzést adunk, és egy 30 perces egész héten elérhető bónusz tornát. Így (sokaknak talán ez lesz a legnagyobb motiváció) már heti két tornával is elérhető lesz a hőn áhított 100%.

Gondoljátok végig, hogy milyen erősségi szintet szeretnétek a nyáron megőrizni, és csapjatok le az ahhoz kapcsolódó stabilizáló programhoz! Minden szinten egy izgi mozgáskoktélt válogattunk össze, amivel az aktuális kondidat nagyon jól meg tudod őrizni - az ép észről és a nyugalmadról nem is beszélve.

Ha 2-es szinten érzed magad stabil lábakon, akkor a Stabilizáló Start, 3-as szinten a Stabilizáló Plusz, míg legalább egy 4-es szinten elvégzett program után a Stabilizáló Extra a te utad.