Kijelentkezett felhasználó kép

Négyes szintű programmal szemezel? Segítünk választani!

Négyes szintű programmal szemezel? Segítünk választani!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Van már egy jó kis alap állóképességed, bírod a tempót, és belecsapnál a lecsóba egy jó kis 4-es szintű programmal? Szandra vagyok a stábból, és ma a haladó szintű programok közül csemegézgetek nektek.

Ha változatos edzésekre vágysz, jöhetnek kardiósabb órák és statikus, erősítő edzések is, akkor az Alakformáló Extra programot imádni fogod! Ez a program tényleg mindent megdolgoztat, és szépen formálja azokat a kényes területeket, amikre mi nők általában háklisak vagyunk, tudjátok has, comb, popsi. 

De ha esetleg az ugrálás nem a kedvenced, akkor is van neked valami a tarsolyunkban, mégpedig a Erősítő Extra program, ami tetőtől talpig erősíti az izmaidat és formál anélkül, hogy ugrálni kéne. Persze ettől még ez sem egy lazsálós program. Itt bizony kőkemény erősítés és feszesítés megy, nagyon szépen formálja, és tónusosabbá teszi a testet ez a program, igazán látványos változást lehet elérni a 8 hét alatt. 

Ha inkább az a fontos, hogy rövidek legyen az órák, akkor nézd meg a Csak30! Extra programot. A program edzései egytől-egyig klasszikus, a teljes testet erősítő és formáló órák. Mind a 42 edzés komplex, azaz az erősödés és az alakformálás mellett az állóképességet is fejleszti erősítő és kardió blokkok kombinálásával, azaz a plankek mellett szökkenésekre, ugrásokra is számíthatsz! Mindez kb. 30 perces órákba sűrítve, mondhatni tömör gyönyör! 

A te műfajod inkább a jóga? Akkor a Jóga Extra program szuper választás lehet számodra. 

De ha inkább pilateseznél, akkor nézd meg a Pilates Extra programot! 

Nézd meg a programok leírását, és a próbaórákat is, hogy könnyebb legyen a döntés, és vedd meg a kiszemelt programot.