Kijelentkezett felhasználó kép

Doboz vagy!

Doboz vagy!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Doboz vagy!

Igen, egy doboz vagy, aminek minden oldala jól kell, hogy tartson, különben az egész rendszer kicsit inog, majd összeesik. Ha bárhol meggyengül, a többi oldal elkezd extra terhelést kapni, egy darabig küzd, helytáll, ám végül belátja, hogy ez neki sok, és végül már nem tudja ellátni eredeti funkcióját sem.

Na ilyen dobozod van neked is, nézd, ezekből áll:

  • alul a gátizmok
  • hátul a hátizmok
  • elöl a hasizmok
  • felül pedig a rekeszizom.

Ahhoz, hogy a dobozod erős legyen és stabil, minden oldalát meg kell erősítened, és rendszeresen karban kell tartanod. A gátizmokkal már rendben vagyunk, legalábbis egy darabig, úgyhogy ideje elkezdeni az oldalfalakat építeni, azaz kezelésbe vesszük szegény fájós, merev hátizmokat, deréktáji izmokat, gerincet támasztó izmokat, fejbiccentő izmokat.

Ahhoz, hogy ellenőrizni tudd ennek a területnek az állapotát készítettünk neked egy kis kérdőívet. A 4 hetes tartásjavítás tanfolyamunk nemcsak erős hátizmokat, boldog gerincet ad majd a végén, de szuper légzéstechnikákat is tanulhatsz, hogy felülről is gondozd a kis dobozod. Ebben a tanfolyamban heti 3*20-25 percben segítünk helyre tenni az ülőmunka, illetve a gyerekekkel otthon töltött idő során kialakult anatómiai átrendeződéseket, megmutatjuk, mire kell figyelni a gerincbarát életmód rutinná tétele során, illetve megtanítjuk, miképp tudsz jobban figyelni a testedre, hogyan alakíthatsz ki magabiztos testtudatot. Ne habozz belevágni, a hátad hálás lesz!