Kijelentkezett felhasználó kép

Egy 20 perces torna még a legsűrűbb napba is beleférhet

Egy 20 perces torna még a legsűrűbb napba is beleférhet
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Szandra vagyok a stábból, és nem tagadom, hogy nekem a nyár nem kis mértékben a túlélésről (is) szól: két gyerekkel, munka mellett kevés segítséggel bizony nem könnyű lehozni ezt a bő két hónapot.

Úgyhogy ezért is örülök nagyon, hogy erre a nyárra visszahozzuk az Expressz 20 programot, mert egy 20 perces torna akár még a legnagyobb őrület mellett is beleférhet majd a napomba.

Szerintem ez a program nem csak azért zseniális, mert 20 perc körüliek az órák - tényleg! -, hanem azért is, mert ha esetleg úgy alakul, hogy több időd van tornázni, akkor egyből duplázhatod is az adott tornát. Én anno, amikor csináltam ezt a programot, így pörgettem meg a tornapontjaimat.

Persze ha nem duplázol egyből egy órát, az is teljesen rendben van, sőt! Merthogy attól még, hogy ezek az órák 20 perc körüliek, az nem azt jelenti, hogy lightos kis tingli-tanglizás megy, de nem ám! A program órái rövidségük ellenére is szuperül megdolgoztatnak és megizzasztanak, úgyhogy na nektek is sűrű a nyár, akkor a tömör gyönyör Expressz 20 program igazán kedvetekre való lesz.

Nóri, Edo, István, Zoli és Balázs a garancia arra, hogy kemény hetek várnak rád. A 8 hét végére pedig bebizonyosodik, hogy még a legzsúfoltabb időszakba is belefér a torna, de nem is akármilyen! Ha megszoktad már a kemény, hajtós edzéseket és erről nyáron se akarsz lemondani, akkor csapj bele velünk az Expressz 20 programba - jöhetnek a csatakos, zuhanyozás előtti képek a Facebook csoportba, mert együtt még ez is könnyebb!