Kijelentkezett felhasználó kép

Ilyenek voltunk :)

Ilyenek voltunk :)
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Azt hiszem, 10 év egy kisvállalkozás életében óriási dolog: a kezdeti bizonytalan lépésektől eljutni oda, hogy már nem csak ketten toljuk, hanem egy kisebb csapat, hogy fejlődünk, termékeket fejlesztünk, és a mindenkori gazdasági helyzetben talpon is tudunk maradni. Minden döntést szívből vagy ha jobban tetszik, a gyomrunk mélyéről hoztunk, így válogattunk kollégákat, edzőket, termékeket, ti pedig "életben tartotok minket". 

Soha nem felejtem el az elsőkörös edző kereséseket. Beszélgettünk ismerőssel, ismerős ismerősével, kávézóban, utcai padon, hajtottak el, és szavaztak nekem, nekünk bizalmat.

- Szia, az van, hogy csinálunk egy oldalt, ahol napi három élő edzést szeretnénk közvetíteni. Még nem működik, most programozzák, de jó lesz, hiszünk benne.

- Ezért fognak szerinted fizetni? És én hol látom a tornázót? Sehol? Mi a nevetek, mondd újra! Bocs, de ez nem fog menni, ha nem látom őket. Bocs, de ez nem fog menni, ha nekem ezt kamera előtt kell csinálnom. Bocs, de én az onlineban nem hiszek.

- Hát, jó, talán, esetleg, tegyünk egy próbát.

Tudjátok, kik azok az edzők, akik a kezdetektől velünk vannak? Akik 2015-ben voltak olyan bátrak, hogy a tőlünk kapott közvetítő programmal, kamerával és mikrofonnal kiálltak az egész internet elé órát tartani? 

  • Domokos Flóra, Fekete Kriszta, Mogyorósi Kriszta, és Németh Luca. Gondoltátok volna?

Flórához Orbán Kati járt Pilatesre, így őt Kati dobta be a közösbe, és ő is kereste meg. Flóra nehezített pályán mozgott, mert az oldal indulásakor született a kislánya, így a vele tornázókkal valós időben csinálta a szülés utáni regenerációt. Flóra nem csak azért volt bátor, mert oda mert állni a kamera elé, hanem azért is, mert a kislánya pár hetes volt, és Flóra nem kapcsolhatta ki a pilatest, ha a kislánya szabotálta a tornát. Az, hogy Flóra egy ilyen rázós kezdet után a mai napig velünk van, kisebb csoda!

Mára rengeteg programban vesz részt óraadóként és olykor a koncepcióalkotásban, ír cikkeket, tart órát a sportnapon és válaszol a hozzá érkező kérdésekre.

Fekete Krisztához elmentem egy jógára, aztán megvártam és az IKEA előtt egy padon mondtam el neki a koncepciót. Nem kellett sokat győzködni, a szülés utáni regeneráció és a női egészség a fő területei. Mostanában egy program megújításban vett részt, de ez még szupertitkos!

Mogyorósi Krisztával több közös halmazunk is van, egy kerületben lakunk és a gyerekeink (kicsik és nagyok is) osztálytársak. Kriszta az offline parktornáimon tűnt fel, ahol kiderült, hogy lenne tőle mit tanulni. Az első Latin Fitneszt még nálunk, a parkban tartotta, és lenyűgözött a nőies és könnyed mozgása. Az online órák indulásakor nem is volt kérdés, hogy csatlakozik.

Kriszta azóta nem csak a videótárban, hanem a stábban is fontos pillér lett. A koncepció validálásában, és a videók felvételében is oroszlánrésze van.

Németh Lucát a neten fedeztem fel, izgalmas karakternek tartottam, és hozzá is elmentem egy órára. Hasizom regeneráló jóga és egy szabadon gondolkodó hippi anyuka. Ez kell nekünk! Hát nem? Szerencsé(nk)re ő sem ugrott félre a nem szokványos feladat elől, azóta pedig rengeteg videót készített, sőt, a megújult jóga programok szakmai felelőse és gyártásvezetője is ő lett.

Velük nőtt fel a Gyerünk, anyukám!, többek között az ő szakértelmüknek köszönhető, hogy gyorsan híre ment a bolond csapatnak, akik élőben közvetítenek tornákat.

Flóra, Kriszta, Kriszta, Luca! Köszi, hogy bizalmat szavaztatok nekünk és hogy jöttetek, jöttök velünk ezen a hosszú és izgalmas úton!