Kijelentkezett felhasználó kép

Mindent elárulunk az Erősítő programcsaládunkról

Mindent elárulunk az Erősítő programcsaládunkról
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Mindannyian tudjuk, milyen kihívásokkal jár nőként, anyaként időt találni önmagunkra. Az otthoni teendők, a gyerekek ellátása és a munkahelyi kötelezettségek mellett gyakran háttérbe szorul a saját egészségünk és fittségünk. 

A Gyerünk, anyukám! csapatában éppen erre keressük a leginkább az élethelyzetedhez illeszkedő megoldást, kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk a 8 hetes Erősítő tornaprogramjainkat: ismerkedj meg az Erősítő Start Programmal és az Erősítő Plusz Programmal.

Az Erősítő programcsaládunkat akkor érdemes választani, ha

  • Több izmot és kevesebb zsírt szeretnél - Erősítés fókuszú edzésekkel szeretnél jól funkcionáló izomtömeget és kevesebb zsírt a kritikus területeken.
  • Nem szeretsz ugrálni - Nem bánod, ha megizzadsz egy közepes intenzitású órán, de az ugrálás részedről kizárva!
  • Keresed az óvatos kihívásokat - Szívesen fejlődnél és feszegetnéd a határaidat, akár izommunkáról, akár állóképességi feladatokról van szó.

2. szint Erősítő Start program

Tökéletes választás, ha újrakezdő vagy

Erősítő Start

Ez a program azoknak szól, akik most kezdenek ismerkedni az erősítő edzésekkel, vagy hosszabb kihagyás után szeretnének visszatérni. Az edzések egyszerűek, de hatékonyak, és fokozatosan segítenek felépíteni az alapvető erőnlétet.

  • Egyszerű, kezdő szintű gyakorlatok, melyek könnyen követhetők és nem igényelnek előzetes tapasztalatot.
  • Tűpontos óravezetés, hogy mindig tudd, hogyan végezd helyesen a gyakorlatokat.
  • Fokozatosan növekvő intenzitás, hogy lépésről lépésre haladhass a fejlődés útján.
  • Támogató közösség, ahol kérdéseket tehetsz fel és bátorítást kaphatsz.

3. szint Erősítő Plusz program

Ha készen állsz a következő szintre

Ez a program azoknak készült, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az erősítő edzések terén, és szeretnének még többet kihozni magukból. A gyakorlatok intenzívebbek és komolyabb kihívást jelentenek, de az eredmények is látványosabbak lesznek.

  • Középhaladó szintű gyakorlatok, melyek segítenek tovább növelni az erődet és állóképességedet.
  • Intenzív edzésprogram, ami segít gyorsan és hatékonyan elérni a céljaidat.
  • Professzionális útmutatás, hogy minden gyakorlatot a lehető legjobban végezhess.
  • Online közösségi élmények, ahol a veled egy szinten tornázókkal együtt haladhatsz előre és oszthatod meg a sikereidet.

Miért válaszd a Gyerünk, anyukám! tornaprogramjait?

  • Rugalmas időbeosztás: Az edzéseket bármikor, bárhol elvégezheted, igazodva a napirendedhez.
  • Változatos edzésformák: A programok többféle óratípusból állnak össze, melyek között biztosan te is megtalálod a kedvencedet.
  • Motiváció és támogatás: Egy segítőkész, támogató közösség áll mögötted, szakértőkkel, edzőkkel, a stábbal és a tornatársaiddal, ahol mindig találsz inspirációt és segítséget.

Mi abban hiszünk, hogy mindenkinek szüksége van egy kis időre, és hogy az egészséges életmód nem luxus, hanem a mindennapi jóllétünk része. Az erősítő tornaprogramok nemcsak a fizikai erőt növelik, hanem a mentális terhelhetőséget is, ami az ezerfelé figyelő nőknek különösen fontos. Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a pozitív változásokat saját bőrödön!

Tedd meg az első lépést saját jólléted felé, ha pedig kérdésed van, akkor írj nekünk a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre, nagyon gyorsan válaszolunk neked!