Kijelentkezett felhasználó kép

Staff betekintő - Kriszta ajánlja

Staff betekintő - Kriszta ajánlja
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ezen a héten minden nap egy stábtag ajánlja az éppen aktuális kedvencét, ma Mogyorósi Kriszta árulja el, mitől van oda.

Sziasztok, Kriszta vagyok, és következő körben az Alakformáló Ninja első kiadása lesz a terítékemen.

Annyira lelkesen, és kedvesen készültek rá az oktatóink: Barbi, Dani, Edit és Szandi, hogy biztosan örömmel fogom venni minden gyilkos pillanatát az új 5-ös szintű programnak. Izgalmas volt látni a kulisszák mögött, mennyire tudatosan építkeznek. Az volt a kérésünk hozzájuk, hogy legyen progresszív a nyolc hét, vagyis egy négyes erősségű programból érkezőt ne riasszanak el kapásból.

Így történt, hogy az első órát Barbi már úgy tervezte meg, hogy egyúttal szintfelmérő is, tudjuk majd tesztelni a jelenlegi állapotunkat. Ez azért is izgalmas, mert így a program végére lesz összehasonlítási alapunk, hogy mennyit fejlődtünk a 8 hét során.

Minden edző hozza a saját formáját egyébként: Barbi a fifikás, rendkívül kreatív feladatait és óraösszeállítását, Dani széles vigyorral és folyamatos instruálás közben formál majd minket, Szandi minden órára más típusú edzést hoz: lesz tabata, köredzés és még rengeteg izgalmas kihívás, Edit pedig mindenféle eszköz segítségével fog izzasztani az óráin.

Azt hiszem a #mindmeghalunk hashtag fogja jellemezni a következő 2 hónapot, de biztos vagyok benne, hogy egy szuper jól összerakott, nagyon hatékony program elé nézünk.

Ha a Ninja szint még csak álom számodra, akkor az Alakformáló Programcsaláddal könnyen felépítheted az állóképességed erre a szintre, ehhez indulj az Alakformáló Start programtól, ahol látványos formásodás mellett megalapozhatod az állóképességed. Az Alakformáló Pluszban, már intenzív és célzott zsírégetéssel találkozhatsz. De ha még ez se lenne elég, akkor ott a következő lépcsőfok, az Alakformáló Extra. Itt már igazán begyújtjuk a rakétákat has, láb, popsi vonalon nincs kegyelem. Mire észbe kapsz már itt is vagy a Ninja szinten - ki tart velem?