Kijelentkezett felhasználó kép

Staff betekintő - Lukács Kati ajánlja

Staff betekintő - Lukács Kati ajánlja
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ezen a héten minden nap egy stábtag ajánlja az éppen aktuális kedvencét, ma Lukács Kati árulja el, mitől nyugszik le teljesen.

A májusi kört mindenki egy kis nyugis körnek érezheti, amikor van idő tornázni, mert a gyerekek még intézményben vannak, már jó az időjárás, így nem hoznak haza minden nap valami nyavalyát. Ilyenkor lehetne belehúzni, és valami jó erős progival felkészülni a fürdőruhás szezonra, nálam viszont a május-június mindig elúszós, rengeteg programmal, sulis kötelezettségekkel, és e mellé még egy nagy fába is vágjuk a fejszénket egy kisebb (elég nagy) felújítással a két kezünkkel.

Szóval, ha te is az vagy, akinek épphogy van levegővételnyi ideje, akkor én a Csak30! sorozatot ajánlom. Az én személyes kedvencem (stabil közepes szinten tornázóként) a Csak30! Plusz, benne az összes edző, akiket fáradtan is el tudok indítani.

Emlékszem mennyit nevettünk, mikor Zsolt felvette ebbe a programba az első óráját és megkapta az infót, hogy csak 30 perc ("Fogd, meg a söröm!"), hát nem viccelt, takkra 30:00 lett a videó hossza - se több, se kevesebb. Szóval tényleg csak 30!

A Csak30! programsorozatot is elérheted Start, Plusz és Extra kivitelben. Stabil 2-es szinten stabilizálnád magad és nem akarsz, vagy nincs időd komolyabb fába vágni a fejszédet, de fontos számodra az alakformálás - akkor a Csak30! Start oldalán nézz körbe. A Csak30! Plusz próbaóráját és programját már 3-as szinten lévő tornászainknak ajánljuk, ezzel is megcáfolva, hogy "30 perc semmit nem ér". A 4-es szinten lévő "haladóknak", akik a stabilizálás mellett további látványos fejlődést is szeretnének bezsebelni, a Csak30! Extrát ajánljuk.