Kijelentkezett felhasználó kép

Staff betekintő - OK ajánlja

Staff betekintő - OK ajánlja
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ezen a héten minden nap egy stábtag ajánlja az éppen aktuális kedvencét, ma Orbán Kati árulja el, mitől oldódik fel teljesen.

Nem való nekem ez az ugra-bugra, na. Nem élvezem, csak az órát lesem, hogy mennyi van még hátra, lóg a belem, fújtatok, tök fárasztó. És a jógával sem bírok megbarátkozni. Nem élvezem, ott is csak az órát lesem, el vagyok közben veszve.

Mindenkit más tölt. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére!

Amiben én teljesen fel tudok oldódni az a Pilates. Nem tudom, hogy az mit tud, és mivel éri el ezt nálam, de minden percét élvezem. Annyira szeretem, ahogy egyáltalán nem látványos és izzasztó mozdulatok közben érzem, ahogy erősebb lesz a testem, jobb a tartásom, és óra végére növök 2 centit. Ez a mozgásforma olyan tónust ad, amit aztán az élet minden területén tudok használni és élvezni. Mindig mindenhez kell az erős központ: amikor a gyerekekkel erdőben farönkökön egyensúlyozunk, amikor nyáron gumimatracra mászó versenyt nyerek és amikor a boltból cipelem haza a cekkert. Én ezért a tartásért nagyon hálás vagyok a Pilatesnek, engem ez tart egyben évek óta. (És csak a Pilates képes arra, hogy 2 nappal a torna után kezdődjön egy 48 órás mélyről jövő sunyi izomláz.) 

Kevés Pilates tapasztalattal a Pilates Plusz-t ajánlom, itt megismerheted a pilates alapjait és megerősítheted a mélyizmaid, javíthatod a tartásod. Sok Pilates tapasztalattal pedig a Pilates Extrát, ha már ismered a műfajt, de még tónusosabb, strapapíróbb testre vágysz a csendes gyilkossal.